Στρατός: Βολές οπλικών συστημάτων από 27-30/11 στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ: Ημερήσιες και νυχτερινές βολές οπλικών συστημάτων της 79 ΑΔΤΕ Μυκάλη” θα πραγματοποιηθούν στα πεδία βολής Μαυρατζαίων, Στεφάνας και Σεβασταίικων στη Σάμο, από 27 μέχρι 30 Νοεμβρίου.
Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία και περιοχές: Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία (δυτικά Μυτιληνιών) – Εκκλησάκι της Παναγίας (νοτίως Μεσόγειων) – Εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής (νοτιοανατολικά υψώματος Λάζαρου) και χωριό Μαυρατζαίοι.
Στην περιοχή αυτή θα είναι επικίνδυνη η παραμονή και διέλευση ανθρώπων, ζώων και οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.
Στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των βολών ανευρίσκονται από κατοίκους της περιοχής μη διαρραγέντα βλήματα, θα πρέπει να μην τα πλησιάζουν και να ενημερώνουν τις πλησιέστερες στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.
 

Latest..

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]