Συμπόσιο από το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την πράσινη μετάβαση

ΧΙΟΣ :

Διήμερο επιστημονικών εκδηλώσεων, διοργανώνει το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις 20 και 21 Ιουνίου 2024 στη Χίο.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με την τελετή Αναγόρευσης του Δρ Γεωργίου Πατέρα, Προέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στις 6.30 μ.μ..

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, από τις 9.00 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα “Η πράσινη μετάβαση της Ακτοπλοΐας: προκλήσεις και προοπτικές για τη νησιωτικότητα”, στο χώρο του Αμφιθεάτρου “Γιάννης Καράλης” του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο.

Το Συμπόσιο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Κατά την πρώτη συνεδρία θα μιλήσει και ο Εμμανουήλ Κουτουλάκης, Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]

Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου η Τουρκία με παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]