ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΧΙΟΣ :
Θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η επιτυχία τους αυτή σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου δημιουργικού κεφαλαίου στην πορεία της ζωής τους από όπου θα αποκτήσουν γνωστικά εφόδια και σημαντικές εμπειρίες για την πραγματοποίηση των στόχων τους.
Παράλληλα, θα ήθελα να μεταφέρω και το αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχιση της προσπάθειας και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούσαν. Η προσπάθειά τους δεν αποβαίνει μάταια εφόσον συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρά τους. Είναι βέβαιο ότι στη ζωή δίνονται πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε αρκεί να έχουμε πίστη και θέληση.
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγηση των παιδιών σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή και βεβαίως και στους γονείς που συμπαραστέκονται ακούραστα και αδιάλειπτα στον αγώνα των παιδιών τους.
Καλή Σταδιοδρομία σε όλες και όλους, τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού μας!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ

Latest..

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]