Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντώνη Γιαννικουρή για την σαρωτική νίκη της ΝΔ και την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Την Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γύρισαν οριστικά σελίδα, κλείνοντας τον κύκλο της τοξικότητας, της ισοπεδωτικής κριτικής, των ψεμάτων και του διχαστικού λόγου κι ανοίγοντας έναν νέο: αυτόν της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης, της προόδου και της ευημερίας.
Η σαρωτική νίκη της 25ης Ιουνίου αποτελεί ένα εκκωφαντικό, απόλυτο και αδιαμφισβήτητο μήνυμα των πολιτών, ότι εμπιστεύονται το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πραγματοποίηση των μεγάλων τομών κι αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Η συνολική προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη τετραετία, η συνέπεια, το έργο, η αναγνώριση κι η διόρθωση λαθών, ο προγραμματικός λόγος για το μέλλον, επιβραβεύτηκαν μέσα από μία ισχυρή αυτοδυναμία.
Το ιστορικό αυτό αποτέλεσμα δεν συνιστά αιτία για πανηγυρισμούς αλλά αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ευθύνη της νέας Κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κοινωνίας, ξεκινώντας να εργάζεται από την πρώτη κιόλας μέρα.
Στην εκλογική μας περιφέρεια, σύσσωμοι δώσαμε μια σπουδαία μάχη κι έναν αξιοπρεπή αγώνα αποδεικνύοντας έμπρακτα, πως μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να επιταχύνουμε το βήμα για τα νησιά και την Ελλάδα που ονειρευόμαστε και αξίζουμε.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ιωάννη Παππά για την θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στον Μάνο Κόνσολα, την Μίκα Ιατρίδη και τον Βασίλη Υψηλάντη για την επανεκλογή τους. Τους εύχομαι καλή θητεία και είμαι σίγουρος ότι θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ένα μεγάλο μπράβο στις συνυποψήφιές μου, Ελευθερία Φτακλάκη και Κατερίνα Εμμανουήλ, για την αξιόλογή τους προσπάθεια.
Η χώρα μας είναι έτοιμη να απαντήσει άμεσα κι αποτελεσματικά στις σύγχρονες προκλήσεις και να προχωρήσει σταθερά και τολμηρά, μόνο μπροστά! Καλή δύναμη σε όλα τα μέλη του νέου Κυβερνητικού Σχήματος!

Latest..

Δήμος Ικαρίας: Ομόφωνα ενάντια στην εγκατάσταση των 2 Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων κοντά στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 13ης/2023 κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας Θέμα: Σύνταξη θέσης του Δήμου Ικαρίας στα … [Read More...]

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΟΥΝΑΚ: ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΧΙΟΣ : Στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής "Πρωινή Ζώνη" του Action24 συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης.  Ο κ. Μηταράκης σχολίασε την στάση του … [Read More...]

Κωσταντίνος Μουτζούρης : “Επικροτούμε ολόθερμα τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την στάση του στο Λονδίνο.”

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]