Η συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Κω για τις ελλείψεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

ΚΩΣ: «Υγεία, δημόσια και δωρεάν για όλους » είναι το αίτημα που ενώνει τα νησιά του Αιγαίου, με δεκάδες σωματεία, μαζικούς φορείς και Εργατικά Κέντρα να διαδηλώνουν σήμερα  έξω από τα νοσοκομεία και τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη  στο υπουργείο Υγείας στις 6 μμ.
Η κινητοποίηση σήμερα στην Κω, πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του Εργατικού κέντρου ΒΣΔ έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Κω, με τους εργαζόμενους, τα σωματεία και πολίτες να διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υποστελέχωσης . 
Οι εργαζόμενοι , απαιτούν άμεσες λύσεις, καθώς «η κατάσταση στον τομέα της Υγείας των νησιών είναι απαράδεκτη. Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, σε συνέχεια των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων, βάζει στο “ζύγι” των αναγκών του κεφαλαίου τις ανάγκες μας και καταδικάζει τους νησιώτες σε επικίνδυνες ελλείψεις».
Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]