Συγκέντρωση συμπαράστασης Αστυνομικών στον συνάδελφό τους και στη Χίο

ΧΙΟΣ :

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, στο πλαίσιο του καλέσματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στο Ρέντη.
«Οφείλουμε αυτή τη συγκέντρωση στον συνάδελφο, στους συναδέλφους μας που μάχονται καθημερινά σε αυτά τα δύσκολα περιστατικά βίας που αντιμετωπίζουν.
«Κάποιος συνάδελφος δεν πήγε σπίτι του. Και αυτή είναι η απαίτησή μας από την πολιτεία. Θέλουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και να επιστρέφουμε σπίτια μας», σημείωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, Μιχάλης Απέσσος.

«Ακούμε λόγια- λόγια ότι η Πολιτεία αδυνατεί να πάρει μέτρα. Τελικά η Πολιτεία δεν αδυνατεί, φοβάται και προφανώς φοβάται συγκεκριμένα συμφέροντα», πρόσθεσε λέγοντας επίσης ότι η Ομοσπονδία θα δυναμώσει τις κινητοποιήσεις στο μέλλον.
«Εμείς θέλουμε να φύγουμε εντελώς από τα γήπεδα, δεν είναι δικιά μας δουλειά», σημείωσε ο κ. Απέσσος.
Συντασόμαστε με τα αιτήματα της ΠΟΑΣΥ . Το επάγγελμά μας είναι επικίνδυνο, πρέπει να θεσμοθετηθεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας και να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς. Ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να λαμβάνει μέτρα σε ιδιωτικές εταιρείες όπως είναι η ΠΑΕ, ΚΑΕ. Είναι δικιά τους δουλειά να φυλάξουν τις επενδύσεις τους με εταιρείες security και όχι με την Αστυνομία, η οποία είναι για την προστασία του έννομου αγαθού της ασφάλειας για όλους τους πολίτες και όχι για εταιρείες», σημείωσε ο Γιάννης Αραμπατζής, Πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής Ημέρας Βουνού με πεζοπορία από τους Φίλους Μονοπατιών Χίου και το ΕΠΠΟΧΙΕπόμενο άρθροΤο μανταρίνι της Χίου στα πιο αρωματικά του κόσμου, 7ο!

Latest..

Σάμος: Όπλα, ναρκωτικά και αρχαία

ΣΑΜΟΣ: Πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα δύο σπίτια ενός 66χρονου Έλληνα στη Σάμο, όταν τα έκαναν φύλλο και φτερό στο πλαίσιο … [Read More...]

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]