Συγκινητική επιστολή της οικογένειας της 24χρονης Κωνσταντίνας Ροδίτη που έφυγε ξαφνικά: «Ήταν σπάνιο κορίτσι και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτήν»

ΚΩΣ:

Με μια συγκινητική δημόσια επιστολή τους στη «Ροδιακή», η οικογένεια της 24χρονης Κωνσταντίνας Ροδίτη, η οποία έχασε ξαφνικά τη ζωή της στις 6 Αυγούστου σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου όπου είχε μεταβεί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με φίλους, σκιαγραφούν την λαμπερή προσωπικότητα του άτυχου κοριτσιού που τόσο πρόωρα και τόσο άδικα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Η Κωνσταντίνα Ροδίτη, γεννήθηκε στις 7-8-1999. Οι γονείς της, (Φραντζής Ροδίτης και Αναστασία Ζουρούδη), αλλά και η αδελφή της (Κατερίνα Ροδίτη), είχαν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το σπάνιο κορίτσι.
Η Κωνσταντίνα ήταν ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός άνθρωπος. Διακατέχονταν από μία άσβεστη δίψα για μάθηση αλλά και από μία αέναη αγάπη για τη ζωή. Συνδύαζε με εκπληκτικό και απαράμιλλο τρόπο την ορθολογιστική σκέψη και το συναίσθημα.

Η ορθολογιστική της σκέψη την οδήγησε στις σπουδές της στα Χρηματοοικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, (τις οποίες αποπεράτωσε με εξαιρετικό βαθμό: «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ») αλλά το συναίσθημα έβγαζε στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές της ευαισθησίες. Έτσι, ασχολήθηκε με τη μουσική κι έγινε δασκάλα πιάνου.
Η αγάπη της για τον πολιτισμό αλλά και για τις ξένες κουλτούρες την ώθησαν να μάθει ξένες γλώσσες, όπως Αγγλικά και Ιταλικά. Ωστόσο, πάνω απ’ όλα αυτά που πρέπει να εξάρουμε είναι το σύμπαν των αξιών της.
Μεγαλωμένη στην πανέμορφη Ρόδο αλλά και λουσμένη με το φως της μαγευτικής Σύμης, η Κωνσταντίνα είχε γαλουχηθεί με σπουδαίες αξίες, όπως σεβασμό στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες των άλλων, αλληλεγγύη και αγάπη για προσφορά. Πάνω απ’ όλα, όλη η ζωή της ήταν χτισμένη πάνω στο θεμέλιο της οικογένειας.
Ο θεσμός της οικογένειας για την Κωνσταντίνα ήταν το λυχνάρι στα μονοπάτια του βίου της. Η εξαιρετική σχέση που είχε με την οικογένειά της αλλά και τους συγγενείς της το αποδεικνύουν αυτό περίτρανα.

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να κάνει ουσιαστικές φιλίες, τις οποίες τιμούσε σε κάθε στιγμή της ζωής της. Ακόμα και την τελευταία ημέρα του βίου της, η Κωνσταντίνα τίμησε τους φίλους της παίζοντας πιάνο για να τους ευχαριστήσει. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφρασθεί η συντριβή των συγγενών και φίλων της. Η Κωνσταντίνα Ροδίτη ήταν μοναδική.
Ευχόμαστε η απαράμιλλη προσωπικότητά της να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό πρότυπο για την κοινωνία της Ρόδου και της Σύμης.
Καλό Παράδεισο, Κωνσταντίνα! Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσδώσεις δόξα στον Παράδεισο, όπως δόξα προσέδωσες και στη γη!»
Η οικογένειά της

Latest..

Διευκρινίσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τις θεωρήσεις – εξπρές σε Ελληνικά νησιά | «Να αναβαθμιστεί ο τελωνειακός & διαβατηριακός έλεγχος για να μην αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας δυσκολίες»

ΚΩΣ: Περαιτέρω διευκρινίσεις για την βίζα εξπρές, που συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ρετζέπ … [Read More...]

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]