Συγκλονιστική αποκάλυψη στη Μυτιλήνη (βίντεο) – Η αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού

ΛΕΣΒΟΣ:

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στη Μυτιλήνη.Όπως είπε η ίδια, πριν από μερικές ημέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συνταξιούχο εισαγγελέα, ο οποίος της ανέφερε ότι φοβάται.
«Ξέρετε πως έκλεισε το τηλέφωνο; ‘Σας παρακαλώ πολύ, μην πείτε τίποτα, γιατί τους φοβάμαι’. Μου έδωσε το όνομά του, μου είπε ‘θα σας βοηθήσω όπως θέλετε, αλλά μην αναφέρετε το όνομά μου, γιατί τους φοβάμαι’», είπε η Μαρία Καρυστιανού στο ακροατήριο.
Μιλώντας στο MEGA ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν δεχτεί απειλές.
«Είμαστε σεμνοί, ταπεινοί. Λέμε την αλήθεια, δεν λέμε κάτι υπερβολικό από αυτό που συνέβη», είπε και τόνισε πως οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών αγωνίζονται για τη δικαίωσή τους.
Στις 5 Ιουνίου οι συγγενείς των θυμάτων θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να γνωστοποιήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
 Δείτε το βίντεο:

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]