Σύλληψη άνδρα για διαρρήξεις και κλοπές στο Βαθύ

ΣΑΜΟΣ: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν την Παρασκευή έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, μπήκε παραβιάζοντας παράθυρο σε επιχείρηση και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.
Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, το ίδιο άτομο ενέχεται σε δύο ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο 9μηνο, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]