ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΟΣΩΝΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΟΣΩΝΑ

ΧΙΟΣ : Ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προσέφερε ο Σύλλογος Γιοσωνα και η Τοπική Κοινότητα Καρδαμύλων, οι οποίοι συνδιοργάνωσαν με επιτυχία την πρωτοβουλία καθαρισμού της παραλίας Γιόσωνα.

Σημαντικός ήταν ο ρόλος των κατοίκων του Γιόσωνα και των εθελοντών, οι οποίοι ανέλαβαν δράση με σκοπό τη διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ο ενθουσιασμός και η δέσμευση όλων όσων συμμετείχαν ήταν εμφανής, ενώ η αποτελεσματικότητα της πρωτοβουλίας αποδείχθηκε από την κατάσταση της παραλίας μετά τον καθαρισμό.

Ο Σύλλογος Γιοσωνα και η Τοπική Κοινότητα Καρδαμύλων, με αυτήν την πράξη, έδειξαν ότι η διατήρηση του περιβάλλοντος αποτελεί κοινή υπόθεση όλων μας, προωθώντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα περιβαλλοντικής προστασίας. Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες με τις προσπάθειες και την αφοσίωσή τους δείχνουν το δρόμο προς μια πιο βιώσιμη συνύπαρξη με το φυσικό μας περιβάλλον.

Latest..

Κυρ. Μητσοτάκης: Ιστορικό χρέος να φέρουμε τα δύο κράτη «δίπλα-δίπλα» – Τ. Ερντογάν: Να αναπτύξουμε περαιτέρω το θετικό κλίμα

ΛΕΣΒΟΣ: «Σήμερα πράγματι είναι μία μέρα ξεχωριστή καθώς ύστερα από επτά χρόνια συνέρχεται το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος και Τουρκίας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, … [Read More...]