Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Σάμου: Κάλεσμα προς του διευθυντές για αποχή από την αξιολόγηση

ΙΚΑΡΙΑ: Κάλεσμα προς τους διευθυντές
Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες διευθυντές των σχολείων να στηρίξουν την Απεργία – Αποχή από την ατομική αξιολόγηση, καθώς και τις στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και το σωματείο σε περίπτωση που προχωρήσει σε επισκέψεις στα σχολεία ο συντονιστής εκπαίδευσης.
Καλούμε τους διευθυντές να μην προχωρήσουν οι ίδιοι σε ατομική αξιολόγηση των συναδέλφων, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις του σωματείου και της ΔΟΕ. Άμεσα να ενημερώνουν το σύλλογο διδασκόντων καθώς και το ΔΣ του σωματείου σε περίπτωση που συντονιστής εκπαίδευσης εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το σχολείο.
Ως τώρα τους έχουμε δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες. Ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο, να διεκδικήσουμε την αποφασιστική βελτίωση του και όχι να γίνει ακόμα πιο ταξικό, χειρότερο για τα παιδιά και για τους εκπαιδευτικούς.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]