Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Σάμου: Συνάντηση νεοδιόριστων στο Καρλόβασι στις 9/11

ΣΑΜΟΣ: Τους νεοδιόριστους δασκάλους και νηπιαγωγούς της δυτικής Σάμου σε μια πρώτη σύσκεψη την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο 1ο Δ.Σ. Νέου Καρλοβάσου (Πορφυριάδα) καλεί ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Σάμου.
Σε σχετικό του κάλεσμα το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει αναλυτικά:
Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που παίρνουν μέρος στη μάχη κατά της αξιολόγησης και συμμετέχουν στην απεργία – αποχή.
Καθώς οι νεοδιόριστοι είναι οι πρώτοι στους οποίους επιχειρείται η εφαρμογή της “ατομικής αξιολόγησης” και μάλιστα με τρόπο εκβιαστικό απ’ το Υπουργείο Παιδείας, το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε την οργάνωση 2 συσκέψεων νεοδιόριστων συναδέλφων σε Δυτική και Ανατολική Σάμο, προκειμένου να οργανώσουμε ακόμη καλύτερα την πάλη μας απέναντι στις πρακτικές και πολιτικές που θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο.
Καλούμε όλους τους νεοδιόριστους συναδέλφους στην πρώτη σύσκεψη για τη Δυτική Σάμο, την Πέμπτη στις 18.00 στο 1ο Δ.Σ. Νέου Καρλοβάσου (Πορφυριάδα). Καλείται, επίσης και όποιος άλλος συνάδελφος θέλει να παρευρεθεί.
Το ΔΣ θα κάνει προσπάθεια να συμμετέχουν όλοι σ’ αυτόν τον αγώνα. Θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να στηρίξει τους νεοδιόριστους και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες.
Όσον αφορά την αντίστοιχη σύσκεψη της Ανατολικής Σάμου, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση του Συλλόγου μας.
Συνεχίζουμε την πάλη μας – Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!
Με συσπείρωση στο σωματείο και στις αποφάσεις μας θα νικήσουμε!“.
 

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]