Σύλλογος Γονέων Καρδάμαινας: Η Δημοτική Αρχή αθέτησε την υπόσχεσή της για αντικατάσταση του παλιού τάπητα

ΚΩΣ: Στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας στους χώρους του νηπιαγωγείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του θέματος αλλαγής του παλιού τάπητα στον προαύλιο χώρο, η κατάσταση του οποίου, όπως γνωρίζετε,  ήταν τέτοια που μέχρι πολύ πρόσφατα είχαν συμβεί αρκετά ατυχήματα, κάποια εκ των οποίων ήταν σοβαρά. 
Στις 19/1/2023, λάβαμε τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι ο εν λόγω τάπητας θα είχε αντικατασταθεί με καινούργιο που θα είχε τις σωστές και κατάλληλες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές. 
Προσωρινά δε, τοποθετήθηκε μεταχειρισμένος και φθαρμένος χλοοτάπητας από γήπεδο 5Χ5, ο οποίος έχει γίνει μια τεράστια αμμολεκάνη για τους τετράποδους επισκέπτες του σχολείου μας, ενώ όταν βρέχει μετατρέπεται σε λίμνη. 
Μετά την παρέλευση των 30 ημερών, κι αφού ο τάπητας δεν είχε αλλαχθεί προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσουμε με τη δημοτική αρχή. Κατορθώσαμε μετά από πολλές προσπάθειες να αποσπάσουμε μια ανεπίσημη και προφορική πληροφορία για αλλαγή του τάπητα έως τις 5 Απριλίου. 
Επειδή μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις δίνονται όπως φαίνεται για να αθετούνται, κι επειδή η ασφάλεια των παιδιών μας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας, ζητούμε την βοήθεια σας, για τη περαιτέρω γνωστοποίηση του θέματος, ώστε να λυθεί το συντομότερο, και πάντως έγκαιρα, πριν γίνει και η Καρδάμαινα πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω αδιαφορίας των αρχών. Οι φωτογραφίες είναι πως ήταν πριν και πως τώρα με την προσωρινή λύση.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Καρδάμαινας

Latest..

«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ»

ΧΙΟΣ : Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην Πέτρα του Ομήρου στην Δασκαλόπετρα , θα … [Read More...]

Στη Λέρο ο Μανώλης Μουσελλής όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την 80η επέτειο από την βύθιση του Αντιτορπιλικού Βασίλισσα Όλγα.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ: ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ

ΧΙΟΣ : Αντιμόνιο: Το κρίσιμο ορυκτό που υπάρχει ελάχιστο στον πλανήτη και πλέον είναι απαραίτητο στην μικροηλεκτρονκή το έχει η Ελλάδα απο την αρχαιότητα σε Χίο και Κιλκίς. Το … [Read More...]

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την αναγνώριση της «προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου» σε υπαλλήλους που έχουν μεταταγεί … [Read More...]