Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών: Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

ΣΑΜΟΣ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας δηλώνουν πως στέκονται το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου, που εκφράζουν και τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς των θυμάτων.
Όπως σημειώνουν, “για άλλη μια φορά καλούμαστε να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας. Αυτή τη φορά οι γυναίκες και οι οικογένειές τους στη Θεσσαλία και στην ευρύτερη περιοχή μάς έχουν ανάγκη.
Για να συμβάλλουμε στην ανακούφιση, όσο γίνεται, από τις πληγές της ανείπωτης τραγωδίας που ζει ο λαός της Θεσσαλίας εξαιτίας της εχθρικής πολιτικής της ΕΕ, της κυβέρνησης και όλων των κυβερνήσεων, διαχρονικά, με την ανοχή περιφερειών και δήμων όσον αφορά στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και στα έργα πρόληψης που απαιτούνται και δεν γίνονται, για την προστασία της ζωής και της περιουσία του”.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου, σε συνεννόηση με το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, “καλεί τα μέλη του και τους χωριανούς να συνδράμουμε οικονομικά με όποιο ποσό επιθυμεί η καθεμία και ο καθένας, είτε ατομικά, είτε απευθυνόμενοι στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου”.
Στη δεύτερη περίπτωση, για κάθε ποσό θα κόβεται απόδειξη του συλλόγου υπέρ των πλημμυροπαθών και στη συνέχεια θα κατατίθενται στην τράπεζα.
Λογαριασμός Αλληλεγγύης για πλημμυροπαθείς Λάρισας και Θεσσαλίας:
Εθνική Τράπεζα: GR0701103970000039729617843
Δικαιούχος: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας
 

Latest..

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΙΟΣ : Προς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΙΟΥ Η  Φιλαρμονική Δήμου Χίου αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 1 αρχιμουσικό,9 μόνιμους υπαλλήλους, από εθελοντές μουσικούς καθώς και από τους … [Read More...]