ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΞΙΩΝ: «ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ»

ΧΙΟΣ : Η ΣυμμαΧία Αξιών με επικεφαλής τον Κ. Τριαντάφυλλο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο απερχόμενος δήμαρχος, για πολλοστή φορά παίζοντας με τις λέξεις και τη νοημοσύνη του κόσμου επιχείρησε χωρίς καμία ντροπή να παρουσιάσει έργο εκεί που δεν υπάρχει!!!
Έτσι λοιπόν:
1. Επιχειρεί με φαιδρό τρόπο να μας πείσει ότι και το αεροδρόμιο είναι έργο της δημοτικής αρχής! Η πολύπαθη οδός Ιωάννου Χρήστου, μια μικρή επέκταση 600 μέτρων, σχεδιασμένη ήδη από την προηγούμενη δημοτική αρχή, που επί τέσσερα χρόνια… παραδίδεται και ακόμη είναι ημιτελής (γιατί θα την παραδώσει τον Σεπτέμβρη).
2. Το μάστερ πλαν του λιμανιού είναι το ίδιο με το προηγούμενο με μόνη διαφορά ότι ο κύριος δήμαρχος απλά προσπαθεί να το καρπωθεί χωρίς φυσικά να κατανοεί ότι απλά χάθηκαν ακόμα τέσσερα χρόνια με τις παλινωδίες της δικής του δημοτικής αρχής!
3. Το Τελωνείο, η ντροπή του τουρισμού της Χίου, τέσσερα χρόνια πέρασαν και ως τώρα το μόνο απτό αποτέλεσμα που έχουμε είναι υποσχέσεις και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με μικρές παρεμβάσεις για δημιουργία εντυπώσεων!
4. Κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει ότι τα αντιπλημμυρικά έργα Μεστών και Καλοπλύτη, για τα οποία ο κ. Κάρμαντζης επαίρεται, σύμφωνα με δηλώσεις δικών του στελεχών είχαν απενταχθεί και σώθηκαν μόνο μετά την παρέμβαση των επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τριαντάφυλλου και κ. Βουρνού!
Αυτή είναι η αλήθεια που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Κάρματζης από τους δημότες της Χίου και παρουσιάζει ένα κακοστημένο σποτ γεμάτο ψεύδη και τις ανακρίβειες, με έργα που άλλος σχεδίασε, άλλος ξεκίνησε και ως σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, δεν έχει καταφέρει όχι μόνο να τα παραδώσει αλλά για κάποια από αυτά ούτε να τα αρχίσει!!!
Για μας, για την Συμμαχία Αξιών αξία έχουν τα έργα και όχι τα λόγια. Για αυτό με την νέα Δημοτική Αρχή των πολιτών και όχι των ημετέρων, χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα, προβαίνουμε σε:
1. Στρατηγικός σχεδιασμός και εκτέλεση των έργων προτεραιότητας, που δεν περιορίζονται στην παλιά ατζέντα αλλά βάζουμε μπροστά την σύγχρονη ατζέντα που έχει ανάγκη το νησί (παραλιακό μέτωπο, Ταμπάκικα, πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομοι, αναβάθμιση των χωριών κλπ).
2. Δημιουργούμε και στελεχώνουμε Γραφειο του Δήμου στην Αθήνα, σε ξενοίκιαστο ακίνητο του Δήμου μας και το στελεχώνουμε με δύο επιστημονικούς συνεργάτες του Δημάρχου, που θα τρέχουν προγράμματα, χρηματοροες, το chios marine forum, τις σχέσεις με τους ομογενείς και την ακίνητη περιουσία του δήμου στην Αθήνα.
3. Βελτιώνουμε το master plan του λιμανιού και ξεκινάμε μελέτες και έργα στο λιμάνι και τις λιμενικές υποδομές (Μαρινα Λιμνιων, Λαγκαδα, Σιρικάρι Καρδαμυλων, Λιμένα Μεστων) με εξωστρέφεια και συνέργειες.»

Latest..