Με συμμετοχή 132 αθλητών/τριων από 6 Σωματεία Δωδεκανήσου και Κυκλάδων ξεκίνησαν οι 2οι Δωδεκανησιακοί Αγώνες Κολύμβησης στην Κάλυμνο. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Με άψογη διοργάνωση, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών/τριων και θεατών που γέμισαν τις εξέδρες, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου 2023, στις 5.00 το απόγευμα, η 1η ημέρα των 2ων Δωδεκανησιακών Αγώνων Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλύμνου.
Τους αγώνες διοργανώνει ο “Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου” σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος(ΚΟΕ) και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη στήριξη του Δήμου Καλυμνίων.
Στους αγώνες συμμετέχουν 132 αθλητές/τριες από 6 Σωματεία Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, καθώς και μεμονωμένοι αθλητές. Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι ομάδες:
1.“Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου”
2.Ναυτικός Όμιλος Κω
3.Ροδίων Άθλησις
4 Ναυτικός Όμιλος Ρόδου
5.Ναυτικός Όμιλος Πάρου
6.Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου (ΝΑΪΑΣ)
Μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, με καλές επιδόσεις και με βασικό μήνυμα το  “ευ αγωνίζεσθαι” και την ευγενή άμιλλα, ξεκίνησε η 1ημέρα των αγώνων. Μετά το πέρας των αγώνων της 1ης ημέρας ακολούθησαν οι απονομές.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω: .
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΤΟΜΙΚΑ) (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) (19.08.2023 19:56)
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΟΜΑΔΙΚΑ) (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) (19.08.2023 19:56)
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΤΟΜΙΚΑ) (ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) (19.08.2023 19:57)
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΟΜΑΔΙΚΑ) (ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) (19.08.2023 19:57)
Αξίζουν συγχαρητηρίων, οι διοργανωτές, οι αθλητές και οι αθλήτριες, ο προπονητής του ΠΡΩΤΕΑ Μιχάλης Γλυνάτσης, η αεικίνητη Πρόεδρος του Ομίλου Ευαγγελία Μπιλλήρη, τα μέλη του ΔΣ αλλά και οι γονείς αθλητών και αθλητριών. Επίσης συγχαρητήριας στις Διοικήσεις αθλητές και αθλήτριες των φιλοξενούμενων σωματείων , που ταξίδεψαν μέχρι την Κάλυμνο για να συμμετέχουν στους αγώνες.
Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου πρωί στις 10.00 το πρωί. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν με το απογευματινό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα.
Δείτε φωτογραφίες και video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με δηλώσεις της Προέδρου του ΠΡΩΤΕΑ Ευαγγελίας Μπιλλήρη, του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή, του τέως Δημάρχου Ιωάννης Γαλουζή, του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Ψαρά και του εκπαιδευτικού Αντώνη Αλαχούζου.
132 αθλητές-6 Σωματεία Δωδεκανήσου-Κυκλάδων στους 2ους Δωδεκανησιακούς Αγώνες Κολύμβησης (Κάλυμνος).
Watch this video on YouTube

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]