Συμμετοχή της ΑΝΕΚ με το πλοίο “Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ” στους διαγωνισμούς για τις γραμμές Κάλυμνος-Κως-Αστυπάλαια και Κάλυμνος-Σάμος (με ενδιάμεσα νησιά) και επιστροφή.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Από την ΑΝΕΚ Καλύμνου γίνεται γνωστό προς τους Μετόχους της Εταιρείας ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να συμμετάσχει με το πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ”:
1. Στον ανοικτό δημόσιο διεθνές αρχικό μειοδοτικό διαγωνισμό για δρομολογιακές γραμμές διάρκειας μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2024, που θα διεξαχθεί την 27-12-2023, ημέρα Τετάρτη. Συγκεκριμένα για τις γραμμές:
ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επιστροφή 2 φορές την εβδομάδα
ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και επιστροφή 2 φορές την εβδομάδα
ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΛΕΡΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ – ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ και επιστροφή 3 φορές την εβδομάδα και ένα επιπλέον δρομολόγιο την θερινή περίοδο από 3-6-2024 μέχρι 1-9-2024 (13 εβδομάδες)
Επίσης
2. Στην πρόκληση σύναψης σύμβασης για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής “ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ –ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ” και επιστροφή, για το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του ανοικτού δημόσιου διεθνούς αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού. Λόγω του επείγοντος του θέματος, οι σχετικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις Εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 28/11/2023 και ώρα 12.00. Επίσης τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην προκήρυξη για να συναφθεί η σύμβαση, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 29/11/2023 και ώρα 12.00.
Παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση της ΑΝΕΚ προς τους μετόχους της.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]