Συναντήσεις Λυμπέρη στην Αθήνα με υπουργούς

ΣΑΜΟΣ: Σειρά, σημαντικών σύμφωνα με τον δήμο Δυτικής Σάμου, επαφών με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Λυμπέρης.
Αρχικά, στο υπουργείο Ανάπτυξης συναντήθηκε με τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, Γιώργο Ζερβό.
Συζητήθηκε η προοπτική κατάθεσης φακέλου για την ανέγερση πολιτισμικού και ερευνητικού κέντρου του δήμου στο Καρλόβασι, ενόψει ανοίγματος σχετικού προγράμματος.
Το θέμα είχε συζητηθεί εκτενώς στο παρελθόν και υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη επί υπουργίας του στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον νυν υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ενημέρωσε ότι ο φάκελος για το συγκεκριμένο έργο είναι έτοιμος να κατατεθεί, του ζήτησε τη στήριξή του και τη συμβουλή του για τον τρόπο διαχείρισης του θέματος.
Ο κ. Λυμπέρη είδε, τέλος, και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θόδωρο Λιβάνιο, από τον οποίο ζήτησε στήριξη σε θέματα που απασχολούν τον δήμο.

Φωτογραφίες: Δήμος Δυτικής Σάμου
 

Latest..

Ο Αλέξης Χαρίτσης πρόεδρος της ΚΟ των 11 – Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Τσακαλώτος, Ηλιόπουλος

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]