Συναντήσεις Μίκας Ιατρίδη με τους Υπουργούς Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Εργασίας

ΚΩΣ:

Συναντήσεις Μίκας Ιατρίδη με τους Υπουργούς Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Εργασίας.

Ξεκινούν άμεσα τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, ενισχύεται η διαφημιστική προώθηση της Ρόδου στο εξωτερικό και στηρίζονται οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις, όπως προέκυψε από τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα η Μίκα Ιατρίδη με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Με την Υπουργό Τουρισμού η Μίκα Ιατρίδη συζήτησε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την προώθηση ενός νέου ισχυρού μηνύματος προς όλους για την μοναδικότητα της Ρόδου ως προορισμού και την υποδειγματική φιλοξενία των κατοίκων της. Η Βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο το μήνυμα αυτό να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσο και ισχυρό, ειδικά για τους μήνες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Περαιτέρω, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφασίστηκε η συνεχής παρέμβαση του Υπουργείου με σταθερές και στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και ιδίως σε αυτά των χωρών των οποίων οι πολίτες επιλέγουν τη Ρόδο και την Ελλάδα για τις διακοπές τους και να δοθεί έμφαση στη Ρόδο για την επόμενη τουριστική περίοδο με συγκεκριμένη διαφημιστική στρατηγική.

Στη συνάντηση της με τον Υπουργό Περιβάλλοντος η Μίκα Ιατρίδη ενημερώθηκε ότι ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στη Ρόδο και η συνακόλουθη εκτέλεσή τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, με τον κ. Σκυλακάκη, κατά τις προηγούμενες ημέρες, όταν και είχε επισημανθεί η ανάγκη για την άμεση προώθηση των μελετών αντιδιαβρωτικής προστασίας και την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων, στις δασικές περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη περιοχή της Ρόδου είναι λεκάνη μεγάλης απορροής.

Με τον Υπουργό Εργασίας η Μίκα Ιατρίδη συζήτησε τα πρώτα μέτρα στήριξης που έχουν ανακοινωθεί για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις και είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει και για τις θέσεις των φορέων των Δωδεκανήσων, όπως του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων της, η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι «δουλεύουμε ενωμένοι και συστηματικά για την επόμενη ημέρα της Ρόδου. Η μεγάλη αυτή δοκιμασία έδειξε ταυτόχρονα και την αστείρευτη δύναμή μας και αγάπη για τον τόπο μας. Για αυτό και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά!»

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]