Συνάντηση Αν.Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα με τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Στα πλαίσια της επίσκεψής της στο νησί μας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα  συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου. 

Η συνάντηση έλαβε μέρος στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, διήρκησε περίπου 30 λεπτά και τέθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν τις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού και την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος στις νησιωτικές περιοχές.  

Εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου, τονίστηκε η ανάγκη συνεχούς κάλυψης κρίσιμων ειδικοτήτων, όπως αυτή του Αναισθησιολόγου και ζητήθηκαν όροι και προϋποθέσεις για την προσέλκυση ιατρών όλων των ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο μας. 

Ευελπιστούμε ότι η κα Υπουργός κατανόησε τη βαρύτητα και την κρισιμότητα των προβλημάτων που της μεταφέρθηκαν και θα συμβάλει στην επίλυσή τους.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ: ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, κ. Παντελής Μπουρνιάς με δημόσια δήλωσή του τονίζει την ανάγκη για επένδυση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα … [Read More...]