ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :
Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Μπουρνιά και Κλιαμενάκη και του Λιμενάρχη προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που ανέκυψε με το Λιμάνι. Ειδικότερα η συνάντηση που θα γίνει ύστερα από πρωτοβουλία των Μπουρνιά και Κλιαμενάκη έχει σαν σκοπό τη συζήτηση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης για το λιμάνι και επιπρόσθετα η συζήτηση θα περιστραφε ίκαι γύρω από την ανάλυση των σχεδίων και των προτάσεων που θα πρέπει να περιληφθούν στο master plan.

Ο σκοπός του master plan είναι να προσδιορίσει την κατεύθυνση και τους στόχους για την ανάπτυξη της περιοχής για τα επόμενα χρόνια. Οι προτάσεις που περιλαμβάνονται στο master plan αφορούν τον τρόπο ανάπτυξης της υποδομής και γενικότερα των δρόμων τπου Λιμανιού και θα πρέπει να απασχολήσει με μεγαλύτερη ένταση τους αιρετούς. Η πρωτοβουλία των Κλιαμενάκη και Μπουρνιά είναι μια καλή αρχή, αλλά θα πρέπει να μη μείνει χωρίς συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουρνιάς έχει διατελέσει Λιμενάρχης Χίου και έχει μεγάλη εμπειρία, την  οποία πρέπει να αξιοποιήσει το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου και του Λιμενικού Ταμείου.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]