Συνάντηση ΔΗΜ.Τ.Ο Δυτικής Σάμου με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή

ΣΑΜΟΣ: Η ΔΗΜ.Τ.Ο Δυτικής Σάμου και στελέχη της ΝΔ υποδέχτηκαν πριν από λίγες μέρες στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο στο Καρλόβασι, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΔΗΜ.Τ.Ο, “ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, εξέφρασε το όραμα του για την Περιφέρεια και ιδίως για το νησί της Σάμου.
Τα μέλη και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο εξέφρασαν την ανησυχία τους για την μέχρι σήμερα χαμηλή θέση της Δυτικής Σάμου στον πίνακα των μεγάλων εμβληματικών έργων της Περιφέρειας, και την ανάγκη επιτέλους να συμμετέχει ισότιμα σε αυτά και ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής εξέφρασε την θέληση του εργαστεί μεθοδικά για την ισότιμη ανάπτυξη όλου του Βορείου Αιγαίου, χωρίς αποκλεισμούς.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο Δυτικής Σάμου τα μέλη και τα στελέχη της δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και του εύχεται καλή επιτυχία“.

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]