ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΚΜ ΒΑΑ 15 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών ΒΑ Αιγαίου καλεί σε συνάντηση όλους τους μηχανικούς της Χίου την Τετάρτη 15 Μαΐου, στο καφέ 44, στις 19:00. Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν οι προτάσεις και οι προτεραιότητές της ΔΚΜ ΒΑ Αιγαίου, αλλά και να ακουστούν οι απόψεις των μηχανικών της Χίου για το μέλλον του Τ.Ε.Ε. ΒΑ Αιγαίου.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών ΒΑ Αιγαίου, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος και υποψήφιοι μηχανικοί της Χίου.
Ο Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος, πολιτικός μηχανικός (BSc., MSc., ΕΜΠ), είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδρυτής του τεχνικού και μεσιτικού γραφείου Synthesis Estates, με έδρα τη Μυτιλήνη. Είναι μελετητής δημοσίων έργων και μεσίτης αστικών συμβάσεων. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Μεσιτών Λέσβου και του ΕλληνοΙσραηλινού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Τεχνολογίας, έχει παρακολουθήσει σειρά τεχνικών σεμιναρίων και είναι διαπιστευμένος διαπραγματευτής (CPN).

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]