Συνάντηση Περιφερειάρχη με στελέχη της ναυτιλιακής εταιρείας Σμύρνης και επιχειρηματίες του τουρισμού

ΛΕΣΒΟΣ:

Δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα 17.03.2023 στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Ναυτιλιακής Εταιρίας του Δήμου της Σμύρνης Οsman Hakan Ersen, συνεργάτες του και επαγγελματίες του τουρισμού.
Αντικείμενο της συζήτησης η σύνδεση του νησιού με την Σμύρνη η οποία έχει ξεκινήσει από πέρυσι από την Μυτιλήνη και το Πλωμάρι και οι δυνατότητες αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την γείτονα χώρα.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους μπορεί η σύνδεση αυτή να προβληθεί προς την αγορά της Σμύρνης, η οποία έχει πληθυσμό 4 εκατομμυρίων κατοίκων και με την στήριξη της Περιφέρειας και ζήτησε από τους εκπροσώπους της Ναυτιλιακής να τροποποιήσουν τα δρομολόγια ώστε να υπάρχουν περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Previous articleΣυνέλευση για την επανίδρυση του Συλλόγου Μανιταρόφιλων στις 20/3/2023 Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 310 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Η ΔΕΥΑΝΧ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Σε μεγάλη περιοχή του Δήμου μας, η υπηρεσία της ΔΕΥΑΝΧ ξεκίνησε, με βάση τον κανονισμό της, να κλείνει υδρόμετρα λόγω χρέους. Ο αριθμός των υδρομέτρων που κλείνουν είναι … [Read More...]