Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

ΚΩΣ:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό Μέγαρο η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και παλιά παγκόσμια πρωταθλήτρια του αθλητισμού, Άννα Βερούλη στο πλαίσιο της περιοδείας της στο νησί μας.
Ο Δήμαρχος Κω, τόνισε πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή της στο να αγκαλιάσουν οι νέοι τον αθλητισμό, αναφέροντας παράλληλα και την στενή της σχέση με το νησί ενώ απ’ την πλευρά η κ. Βερούλη επισήμανε ότι πέρα απ’ αυτά που κατάφερε στον αθλητισμό νιώθει περήφανη για την ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση, για την συνεχή επαφή της με τον κόσμο και για τα όσα προσέφερε με τις δράσεις στα παιδιά αλλά και στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας.
Παρούσα ήταν και η περιφερειακή σύμβουλος, Ευτυχία Σταθοπούλου που απ’ την πλευρά της ανέφερε ότι ο φυσικός χώρος της κυρίας Βερούλη, είναι ο αθλητισμός και η αυτοδίοικηση την οποία έχει υπηρετήσει και στους δύο βαθμούς και ότι μπορεί με τις γνώσεις της να βοηθήσει και τον δικό μας Δήμο σε αρκετά θέματα ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν γυναίκες με τέτοια προσωπικότητα στην Ευρωβουλή για το καλό της χώρας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]