Συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνάντηση με τα μέλη της του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας στο γραφείο του στο Δημαρχείο Μυτιλήνης.
Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης, ο Ταμίας Παναγιώτης Δουκαρέλλης, ο Αντιπρόεδρος Μπάμπης Αράπης, ο Έφορος Γιάννης Βεγιάννης και ο Σύμβουλος Μάνος Χατζέλης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης για τις θέσεις του Συλλόγου σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη, ζητήματα που άπτονται άμεσης τροποποίησης, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί η επιθυμητή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή προσφέροντας (κι όχι ζητώντας) προτάσεις, ιδέες, τεχνογνωσία και εργασία όπου ζητηθεί.
Από την πλευράς του ο κ. Χριστόφας τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο της Δημοτικής Αρχής να παρέμβει δυναμικά σε σημεία και θέματα της πόλης που για 10ετίες παραμένουν άλυτα με στόχο το κοινό καλό, για την επίτευξη των οποίων είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών (σχετικών) συλλόγων.

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]