Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

ΚΩΣ:

Συνάντηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου
 
Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής  Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης
συναντήθηκε, χθες  το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου,   με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα καθώς επίσης για την επιτυχημένη  ολοκλήρωση της 36ης Ευρωπαικής Κοινοβουλευτικής Συνόδου στην Αθήνα, για τη Γαλλοφωνία, στην οποία ο βουλευτής Δωδεκανήσου προήδρευσε. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κοινή διακήρυξη συμπεριελήφθη άρθρο που καταδικάζει τη συνεχιζόμενη από την Τουρκία παράνομη κατοχή του 35% του νησιού, ενώ οι αντιπρόσωποι των Κρατών Μελών ζητούν τη δίκαιη λύση του Κυπριακού βάσει των αποφάσεων του Ο.Η.Ε.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε τα ακόλουθα:  «Μετέφερα στον Πρωθυπουργό τα ζητήματα που απασχολούν τα Δωδεκάνησα, δίνοντας έμφαση στο μεταναστευτικό, στην υγεία, στην ακτοπλοΐα, στο Κτηματολόγιο και στην αστυνόμευση. Στα πλαίσια αυτά του κατέθεσα και αναλυτικό υπόμνημα με προτάσεις και ενέργειες. Ο πρωθυπουργός πέραν από τον εξαιρετικό χειρισμό των μεγάλων εθνικών θεμάτων, ενσκήπτει  και  σε όλα τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών της χώρας μας και σαφώς  των νησιωτών.
Είμαι βέβαιος ότι και σε όλα αυτά που του έθεσα και μας απασχολούν, θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων που θα καλυτερεύσουν το βιοτικό επίπεδο και την καθημερινότητα μας στα Δωδεκάνησα».

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]