Συνάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνου Κόνσολα με τον ‘Επαρχο Μανώλη Μουσελλή. (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Στην Κάλυμνο βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και πρώην Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.
Την Τετάρτη απόγευμα, παρακολούθησε την μεγάλη εκδήλωση αναπαράστασης του “Ποκινήματος” των Σφουγγαράδων.
Σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 ,στις 11.00 το πρωί, επισκέφτηκε το Επαρχείο Καλύμνου και συναντήθηκε με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή με τον οποίο είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που απασχολούν την ΠΕ Καλύμνου και το νησί της Καλύμνου και τα οποία θα πρέπει να προωθηθούν στη νέα Κυβερνητική περίοδο.
Ο Μάνος Κόνσολας συνεχάρη τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή και τους συενργάτες του, για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης του “Ποκινήματος” των Σφουγγαράδων, ενώ διαβεβαίωσε ότι και στα επόμενα 4 χρόνια θα είναι στη διάθεση της Καλύμνου για την επίλυση των προβλημάτων. Τέλος ευχαρίστησε τον Έπαρχο αλλά και τον Καλυμνιακό Λαό που για μία ακόμη φορά τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων.
Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
Συνάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνου Κόνσολα με τον ‘Επαρχο Μανώλη Μουσελλή.
Watch this video on YouTube

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]