ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»: ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΧ ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΡΙΑΓΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Στο πλαίσιο της πολιτικής σκηνής της Χίου, ο Συνδυασμός “Χίος Μπροστά” δημοσίευσε μια απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ, κ. Βασίλη Μυριαγκού.

“Για τις δηλώσεις του κ. Μυριαγκού, της εκλεκτής μετεγγραφής του κ. Κάρμαντζη· τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα”, έγραψε ο Συνδυασμός “Χίος Μπροστά” σε σχόλιο που δημοσιοποίησε. Αυτή η φράση, που χρησιμοποιήθηκε για να χαρακτηρίσει την προσέγγιση του Προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ, φανερώνει την επικριτική στάση του συνδυασμού απέναντι στην πολιτική διαχείριση των υδάτων της Χίου.
Ο Συνδυασμός “Χίος Μπροστά” δεν παρέλειψε επίσης να ευχηθεί “καλή επιτυχία στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με όποιο ψηφοδέλτιο και εάν βάλετε”.
Οι δηλώσεις αυτές αναδεικνύουν την ένταση που χαρακτηρίζει το πολιτικό κλίμα στη Χίο, με αιχμές και κριτική εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Στη μέση αυτής της πολιτικής “μάχης” βρίσκεται το ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, το οποίο αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους πόλους της δημόσιας συζήτησης στο νησί.

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]