ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

ΧΙΟΣ :
Για ακόμη μία φορά, οι κάτοικοι του Βροντάδου βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, καθώς οι βρύσες τους παραμένουν στεγνές. Οι πολίτες εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους, με τη δημοτική αρχή Μαλαφή να βρίσκεται στο στόχαστρο των επικρίσεων για το γεγονός ότι δεν μπορεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα.

Ένας κάτοικος του Βροντάδου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εμπειρία του, δίνοντας έμφαση στην απελπισία που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής:

“Το να κοιμάσαι στον Βροντάδο ήρεμος όταν έξω με καύσωνα σφυρίζουν οκτώ Μποφώρ και στις βρύσες του δικτύου δεν υπάρχει σταγόνα νερό είναι επίτευγμα… Καλήν εσπέραν παιδιά…”

Η κατάσταση έχει γίνει ιδιαίτερα ανυπόφορη κατά τη διάρκεια του καύσωνα, με τις υψηλές θερμοκρασίες να καθιστούν την έλλειψη νερού ακόμη πιο επικίνδυνη και ανυπόφορη. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι διακοπές νερού είναι συχνές και παρατεταμένες και πως οι υποσχέσεις της δημοτικής αρχής για βελτίωση της κατάστασης παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]