Συνεχίζονται οι εργασίες στην Ερμού Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες αποκατάστασης πλακόστρωτου στην οδό Ερμού.Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το 3ο τμήμα και οι εργασίες μεταφέρονται στο 4ο και τελευταίο τμήμα από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια.
Ευχαριστούμε τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της κεντρικής αγοράς της Μυτιλήνης για την κατανόηση κατά την πραγματοποίηση αυτών των τόσο απαραίτητων εργασιών! Ήδη τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά και είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την υπομονή τους!

Latest..

Διαμαρτυρία από την Αν. Αντωνέλλη για τα Σχέδια Βελτίωσης : &.Το Βόρειο Αιγαίο δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης&.

ΛΕΣΒΟΣ:  Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου /Αντιπεριφέρειας Πρωτογενούς Τομέα με θέμα : “Α) Διαμαρτυρία- Αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα … [Read More...]

Νιώστε την απόλυτη άνεση!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]