Συνεδριάζει με 9 θέματα η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Σας προσκαλούμε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης που θα πραγματοποιηθεί στης 10 Ιουλίου 2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00,  στο Παλαιό Δημαρχείο ( αίθουσα εκδηλώσεων )  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Διαπίστωση ανάγκης ονομασίας ανώνυμων δημοτικών οδών σε οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, σύμφωνα με την 185/2024 Απόφαση Δ/Σ Δήμου Μυτιλήνης.
  2. Διαπίστωση ανάγκης διόρθωσης και μετονομασίας λανθασμένων ονομάτων δημοτικών οδών στον οικισμό Νεάπολη της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, σύμφωνα με την 186/2024 Απόφαση Δ/Σ Δήμου Μυτιλήνης.
  3. Εξέταση αιτημάτων πολιτών για κυκλοφοριακά  θέματα της πόλης της Μυτιλήνης.
  4. Εξέταση αίτησης για εγκατάσταση Κ.Υ.Ε «Επιχείρηση λιανικού εμπορίου-Πρατήριο Άρτου & ειδών ζαχαροπλαστικής & Επιχείρηση μαζικής εστίασης μερικής επεξεργασίας (πρόχειρου γεύματος)-Αναψυκτήριο-Καφετέρια», στην οδό Ε. Βοστάνη 56 της  Κοινότητας Μυτιλήνης του Δήμου Μυτιλήνης, εκ της «ΒΕΡΒΕΡΕΛΗΣ Ο.Ε».
  1. Χορήγηση Παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων σύμφωνα με την Αριθ. Γνωστ. 1091664/24-12-2024 του Δήμου Καραμπεαζη  στην Οδό Αθανασίου Μητρελια 23 της Κοινότητας Μυτιλήνης, του Δήμου Μυτιλήνης.
  2. Χορήγηση Παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων σύμφωνα με την Αριθ. Γνωστ. 1027502/12-10-2017 Καφέ μπαρ – Internet της ALNAIR – SHACAR O.E «SPONTA» στην οδό Κομνηνάκη 29 της Κοινότητας Μυτιλήνης, του Δήμου Μυτιλήνης.
  3. Διάθεση της 1ης πάγιας προκαταβολής 2024 του Προέδρου της Δ/Κ Μυτιλήνης.
  4. Διευθέτηση  χώρου Πλατείας  Αλυσίδας.
  5. Ευπρεπισμός εισόδου στο Πάρκο Καραπαναγιώτη έναντι κεντρικής εισόδου Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/Κ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]