Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων στην Κάλυμνο από την “Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία” 17-19 Μαΐου 2024.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, το πρωί, είχαμε τη χαρά και την τιμή να συναντήσουμε στο Ιατρείο της Δερματολόγου Καλοτίνας Κορφιά, το γνωστό Καλύμνιο επεμβατικό Καρδιολόγο και πρώην Πρόεδρο της “Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας” Γιάννη Καλικάτζαρο και την Προϊσταμένη του Νοσοκομείου Καλύμνου Ευδοκία Τάλια ,οι οποίοι μας ενημέρωσαν για το 3ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου της ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας το 2024″ καθώς και για το 5ο Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων “Ημέρες Καλύμνου” που είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν στο νησί μας στο συνεδριακό κέντρο Ελιές 17-19 Μαΐου 2024.
Δεν είναι η πρώτη φορά που με πρωτοβουλία του Γιάννη Καλικάτζαρου διεξάγονται Καρδιολογικά συνέδρια στην Κάλυμνο, τόσο κατά τη θητεία του ως Προέδρου της “Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας”, όσο και μετέπειτα με μεγάλη συμμετοχή γνωστών Καρδιολόγων.
Ο Γιάννης Καλικάτζαρος μαζί με τα έμπειρα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των εν λόγω Συνεδρίων, την Ιατρό Δερματολόγο Καλοτίνα Κορφιά, πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Επαρχία Καλύμνου και την Προϊσταμένη του Νοσοκομείου Καλύμνου Ευδοκία Τάλια μας μίλησαν για το αναλυτικό πρόγραμμα των 3 ημερών, αλλά και για το σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα καθώς και για τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης.
Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπαν, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Θρίαμβος του Γιώργου Χρυσουλάκη στις εκλογές του ΤΕΕ στην Κω και πανηγυρική εκλογή του Αντώνη Γιαννικουρή στην κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ

ΚΩΣ: Θρίαμβος του κ. Γιώργου Χρυσουλάκη στις εκλογές του ΤΕΕ στην Κω και πανηγυρικη εκλογή του κ. Αντώνη Γιαννικουρή στην κεντρική … [Read More...]