Συνελήφθη ο εμπρηστής για την πυρκαγιά πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο στο Πλατάνι

ΚΩΣ: Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της πυρκαγιάς (και τις δύο φορές όπως παραδέχτηκε ο ίδιος) στο Πλατάνι.
Πρόκειται για Κώο που σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί για ψυχοπαθολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος.
Πιο συγκεκριμένα προσήχθη και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κω και με την καταλυτική συνδρομή των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού με ρίψη τσιγάρου, σε αγροτική έκταση (διερευνάται αν προέβη στην εν λόγω πράξη από πρόθεση), στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Πλατανίου, την Πέμπτη το απόγευμα. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, το αρχηγείο της πυροσβεστικής, η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και ο ίδιος ο υπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Βασίλης Κικίλιας!
 Η όλη υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κω, καθώς κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αξιωματικών πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας, έφτασαν άμεσα στα ίχνη του 49χρονου ημεδαπού Π. Ν. , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αφότου προσήχθη φέρεται να ομολόγησε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών αρχών.
 Aναμένεται επίσημη ενημέρωση μέσω δελτίου Τύπου από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και την ΕΛΑΣ.

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]