ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΧΙΟΣ :
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός (26χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 26χρονος σε δημοτική οδό στη Χίο και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -0,5- γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε οικία όπου διαμένει στη Χίο βρέθηκαν, νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -35- γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -2.050- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο δράστης, κατείχε ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι ναρκωτικές ουσίες, η ζυγαριά, το χρηματικό ποσό, καθώς και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο δράστης, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]