Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

ΛΕΣΒΟΣ:

Σε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από δόλο μετατράπηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκ νέου προσαγωγή του 50χρονου, που εξετάζεται σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι στις 5 Ιανουαρίου.Χθες ο 50χρονος, κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά από νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η κατάθεσή του συνεχίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το πρωί και τις επόμενες ώρες η εξέλιξη της υπόθεσης, διαβιβάστηκε η δικογραφία στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή.
Πρόσωπο -κλειδί θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος έχει κληθεί και έχει δώσει τρεις φορές κατάθεση στην αστυνομία.
Τις τελευταίες μέρες στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με τον οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.
Το συγκεκριμένο άτομο που έδωσε κατάθεση κλήθηκε να δώσει το κινητό του για να γίνει έλεγχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος προσπάθησε να επικοινωνήσει και με μία γυναίκα, η οποία δεν απάντησε στις κλήσεις του.
Απαντήσεις περιμένουν οι αστυνομικοί και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου όπου θα φανούν οι κινήσεις (αν έγιναν) με τα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του αγνοούμενου.

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]