Συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Καλύμνου 3 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στη Χώρα, με έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, λίγο πριν αναχωρήσουν για Πειραιά με πλοίο γραμμής.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Τις βραδινές ώρες χθες Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου προέβησαν στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών για παράβαση του άρθρου 83 του Ν.3386/2005 «Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη Χώρα», του άρθρου 216 Π.Κ. «Πλαστογραφία» και της παρ. 6 άρθρου 24 του Ν.5038/2023.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο κεντρικό λιμάνι της Καλύμνου, πριν τον απόπλου Ε/Γ– Ο/Γ πλοίου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω αλλοδαπών έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας. Από τη Λιμενική Αρχή της Καλύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]

Κλιμακώνει την ένταση ανοικτά της Κάσου η Τουρκία με παραβάσεις και συγκέντρωση πολεμικών πλοίων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]