Συνεργείο της ΜΤU για έλεγχο μηχανών του “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ”- Αιχμές Προέδρου της ΑΝΕΚ Κ. Μακρινάκη κατά προηγούμενης Διοίκησης για χρησιμοποίηση μη πιστοποιημένου συνεργείου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 μετά από πρόσκληση της ΑΝΕ Καλύμνου, πιστοποιημένο συνεργείο της MTU ήλθε στην Κάλυμνο για επιθεώρηση και έλεγχο των μηχανών του σκάφους “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” στο οποίο παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στην αριστερή μηχανή το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου 2024.
Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΕΚ Κώστας Μακρινάκης μιλώντας στο kalymnos-news.gr είπε ,μεταξύ άλλων: Ήλθε συνεργείο της MTU πιστοποιημένο, γιατί τόσα χρόνια δυστυχώς ερχόντουσαν απλά συνεργεία. Το να φέρεις ένα συνεργείο απλά για να κάνει έναν έλεγχο δεν λέει τίποτα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια φέραμε συνεργείο πιστοποιημένο να δει ακριβώς τι υπάρχει και τι μπορούμε να κάνουμε και να προχωρήσουμε σωστά.
Στη συνέχεια και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης Διοίκησης ότι χρησιμοποιούσε συνεργείο που δεν ήταν πιστοποιημένο.
Δείτε τα όσα μας είπε ο Κώστας Μακρινάκης στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]