Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σε μεγάλη έκθεση οίνου στη Θεσσαλονίκη στις 2-3/12

ΣΑΜΟΣ: Στον 20ο “Χάρτη των Γεύσεων”, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσει για άλλη μια χρονιά τα κρασιά του ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).
Ο “Χάρτης των Γεύσεων” είναι η σημαντικότερη έκθεση κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα και φέτος θα φιλοξενηθεί για έκτη φορά στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης της HELEXPO-ΔΕΘ.
Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεγάλη γκάμα κρασιών του Ε.Ο.Σ.Σ στο stand Ε33 της έκθεσης.
Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης: 12.00 – 20.00
Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 12€, και το φοιτητικό 10€, ενώ το εισιτήριο 2 ημερών 20€.

Φέτος ο “Χάρτης των Γεύσεων” γιορτάζει τα 20 χρόνια του
Η σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2003 στον Μύλο, μεγάλωσε και έγινε οινικός θεσμός στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης και πλέον έχει ‘εκτοξευτεί’ στο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας συνεδριακό κέντρο της Helexpo.
Σε αυτά τα 20 χρόνια, η έκθεση έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί, έχει βελτιωθεί και αναβαθμιστεί παράλληλα με το ελληνικό κρασί, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία του. Έχει συνοδέψει και αναδείξει την εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των οινοποιείων της χώρας και, σαφώς, την εκτίναξη της ποιότητας των ελληνικών κρασιών.

Latest..

4 χρόνια πέρασανε από την σύγκρουση με τα ΜΑΤστον Καράβα. Ποιός ήταν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.(Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Υπαίθριο εμπόριο: Καταγραφή αδειούχων πωλητών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά»

ΙΚΑΡΙΑ: Καταγραφή αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) Ενημερώνουμε τους κατόχους άδειας, παραγωγού ή … [Read More...]