ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ – ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ

ΧΙΟΣ :
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, ταυτοποιήθηκε ημεδαπός (24χρονος) που εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από οικία στη Χίο.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο δράστης μπήκε προ εξαμήνου σε οικία ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -200.000- ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διαμένει ο 24χρονος στη Χίο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και μικρό χρηματικό ποσό.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε στην κατοχή του ασύρματο συντονισμένο σε συχνότητα αρχών ασφαλείας της νήσου Χίου, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, ο οποίος και κατασχέθηκε.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης κατασχέθηκαν ακόμη, 2 οχήματα (αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα), στην αγορά των οποίων είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο ο δράστης, καθώς και ένα 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο 24χρονος συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]