Τέμπη: Από το νέο μαζικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

ΙΚΑΡΙΑ: Με ένα νέο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, δεκάδες χιλιάδες λαού, εργαζόμενοι, νέοι, φοιτητές και μαθητές, αυτοαπασχολούμενοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας εξέφρασαν την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.
Στην πλατεία Συντάγματος σχηματίστηκε μια τεράστια διαδήλωση, ένα ανθρώπινο ποτάμι, όπου εξέφρασε την λαϊκή απαίτηση να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα και να ληφθούν μέτρα για την προστασία της ζωής του λαού.
Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Αυτός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί ως την τελική δικαίωση», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι ομιλητές από σωματεία και συνδικάτα που πήραν το λόγο στο Σύνταγμα, ενώ στη συνέχεια καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα.
Στη συνέχεια, αυτό το ανθρώπινο ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας και έφτασε έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ. Πλέον η μάχη θα δοθεί για την οργάνωση της πανεργατικής απεργίας της Πέμπτης.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]