ΧΙΟΣ : Ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΕΕΑΣ) Κοφινά Σήφι ανακοινώνει με χαρά την παρουσίαση του θεατρικού παραμυθιού για μικρούς και μεγάλους, «Ένα Αγγελάκι που το έλεγαν Μελακίμ», γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Μπάμπη Κοιλιάρη.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2025, στις 18:00, στη Σιμούδειο Ενοριακή Αίθουσα του Κοφινά. Στη σκηνή θα δούμε τους ταλαντούχους «Θεατρεργάτες Κοφιναίους», που υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό με την ερμηνεία τους.
Το παραμύθι πραγματεύεται τη γέννηση του Θεανθρώπου μέσα από την ιδιαίτερη και συγκινητική οπτική ενός αγγέλου, του Μελακίμ, ο οποίος παρευρέθηκε στη φάτνη τη νύχτα της Γέννησης. Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία γεμάτη μηνύματα αγάπης και ελπίδας, ιδανική για όλη την οικογένεια.
Δημιουργική υπογραφή Μπάμπη Κοιλιάρη
Τα κοστούμια, η μουσική και τα τραγούδια, καθώς και τα σκηνικά, φέρουν την καλλιτεχνική υπογραφή του ίδιου του Μπάμπη Κοιλιάρη, προσδίδοντας στην παράσταση μια μοναδική ατμόσφαιρα και αισθητική.
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο της μαγείας και της πίστης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!