Θερμή υποδοχή στο πρώτο κρουαζιερόπλοιο στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Το κρουαζιερόπλοιο “Hamburg” με 331 Γερμανούς και Γάλλους τουρίστες έφτασε χθες το μεσημέρι στη Λέσβο προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη και έδεσε αρόδο.Πρόκειται για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσέγγισε το Λιμάνι της Μυτιλήνης για αυτό και ήταν θερμή η υποδοχή που επιφύλαξαν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών στους επισκέπτες και το πλήρωμα.
Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Νίκος Γιαννάκας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτης Τακτικός καθώς και εκπρόσωποι υπηρεσιών επισκέφθηκαν το κρουαζιερόπλοιο καλωσορίζοντας τους επισκέπτες, τον καπετάνιο και το πλήρωμα . 
Όλοι στις δηλώσεις του επεσήμαναν πόσο σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί για την οικονομία του νησιού η κρουαζιέρα, ενώ τόνισαν την ανάγκη κατασκευής ενός ντόκου όπου θα δένει το κρουαζιερόπλοιο και δεν θα χρειάζεται να κατέβουν από το πλοίο με λάντζες οι επιβάτες.
Στην είσοδο επίσης του Τελωνείου μέλη του Συνεταιρισμού Μανταμάδου προσέφεραν κεράσματα στους επισκέπτες.
Επόμενος σταθμός θα είναι η Δήλος και η Μύκονος και τελικός προορισμός η Γαλλία.
Το επιβατικό αυτό πλοίο έχει σημαία Παναμά. Το μήκος του είναι 144,13 μέτρα και το πλάτος του 21.5 μέτρα.
Η επόμενη κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 29/5.
ertnews.gr / Δήμητρα Λαχουρή
 
Δείτε το βίντεο:

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]