Θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αν. Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Ο δήμος Ανατολικής Σάμου προχωρά σε προσλήψεις για τρεις ειδικότητες με σύμβαση έως και τις 31 Αυγούστου 2024, για την στελέχωση παιδικών σταθμών του δήμου.
Οι ειδικότητες που θα προσληφθούν είναι οι εξής:ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας
ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων
Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει πως θα προσληφθούν απόφοιτοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).
Εντοπιότητα
Η συγκεκριμένη προκήρυξη διαθέτει το κριτήριο της εντοπιότητας. Αυτό σημαίνει, πως για τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων της Σάμου.
Υποβολή Αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕκαι να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτεαυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Ανατολικής Σάμου, Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, Τ.Κ. 83100 Σάμος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22733 50120-121.
Δείτε παρακάτω την αναλυτική ανακοίνωση του δήμου για τις προσλήψεις:
Πηγή: Workenter.gr

Latest..

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΧΙΟΣ : Προς ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΙΟΥ Η  Φιλαρμονική Δήμου Χίου αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 1 αρχιμουσικό,9 μόνιμους υπαλλήλους, από εθελοντές μουσικούς καθώς και από τους … [Read More...]