ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΧΙΟΣ : -Υπάλληλος υποδοχής ζητείται από το ξενοδοχείο Agora Residence για μόνιμη απασχόληση. Απαιτούμενη η προϋπηρεσία, η γνώση ξενοδοχειακών προγραμμάτων και άριστη γνώση Αγγλικών, περαιτέρω γλώσσες θα εκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6939270099.
-Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε άτομα για τις παρακάτω θέσεις εργασίας:
– στο πόστο του καφέ
– πωλήτριες
– για το εργαστήριο
για μερική ή πλήρη απασχόληση.
Απαραίτητη προϋπηρεσία.
Αποστολή βιογραφικών
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Ζητείται προσωπικό σε εταιρεία ενοικιαζομένων οχημάτων.
Οι προσλήψεις γίνονται άμεσα και δεχόμαστε προσωπικό για σεζόν αλλά και μόνιμους!
Απαραίτητες Προϋποθέσεις :
• Βασική Γνώση Αγγλικών
• Δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτό.
Κατόπιν επικοινωνίας θα ορίσουμε ημέρα και ώρα συνάντησης, ώστε να συζητήσουμε για τα ωράρια εργασίας και την μισθοδοσία!
Τηλ: 6948530613
Αγάπιος

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]