ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΧΙΟΣ :
Με επιστολή τους στον Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη δώδεκα θιγόμενοι κάτοικοι του Βροντάδου από τον ρουκετοπόλεμο ζητούν να τεθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αναλυτικά η επιστολή που έστειλαν:
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Φέτος, για ακόμα μια φορά, και μολονότι ζητήσαμε εγκαίρως τόσο τη δική σας παρέμβαση όσο και αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας, το παράνομο «έθιμο» του ρουκετοπόλεμου διεξήχθη κανονικά. Συνέπεια αυτού ήταν για ακόμα μια φορά να υποχρεωθούμε να κλειστούμε στα σπίτια μας, ελπίζοντας ότι δεν θα υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές από τις χιλιάδες ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν και κυρίως ότι δεν θα θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Οφείλετε κ. Δήμαρχε, όπως και όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά στο Δήμο Χίου, να λάβετε ξεκάθαρη θέση για το εάν πρέπει ή όχι να οριοθετηθεί το υποτιθέμενο «έθιμο» ώστε να μην διεξάγεται ανεξέλεγκτα.
Για το λόγο αυτό κ. Δήμαρχε σας καλούμε όπως εισάγετε άμεσα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα του ρουκετοπόλεμου, παρουσία και των υπόλοιπων θεσμικών φορέων του νησιού μας ώστε να ληφθεί μια ξεκάθαρη απόφαση και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]