Θλίψη για τον θάνατο του διασωστικού σκύλου Μαξ – Είχε εντοπίσει 55 άτομα!

ΛΕΣΒΟΣ:

Με θλίψη το Πυροσβεστικό Σώμα αποχαιρετά τον πιστό – επί σειρά 11 ετών – σκύλο της ΕΜΑΚ, τον Μαξ.
Όπως αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική, ο σκύλος συμμετείχε σε 110 επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης και κατάφερε να εντοπίσει 55 αγνοούμενους.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:«Ο διασωστικός σκύλος ΜΑΧ της 6ης ΕΜΑΚ κατά την διάρκεια της 11ετους θητείας του στο #Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχε σε 110 επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης και κατάφερε να εντοπίσει 55 αγνοούμενους. Αντίο MAX, σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες σου».
Κωνσταντίνα Ιωακειμίδου:
Ο αρχιπυροσβέστης, διασωστικός σκύλος Max το Λαμπραντόρ, έφυγε σε ηλικία 13 ετών.
Ο Max είχε εκπαιδευτεί στον εντοπισμό αγνοουμένων σε ερείπια και ανοιχτό έδαφος.
Η τρυφερή του καρδιά επί μια δεκαετία διέσωσε πολλές ανθρώπινες ζωές.
Οι διασωστικοί σκύλοι είναι σκληρά εργαζόμενα πλάσματα.
Οφείλουμε πολλά σε αυτούς τους αγγέλους με γούνα.
Η 6η ΕΜΑΚ και το Πυροσβεστικό σώμα τον αποχαιρετούν με σεβασμό.
“Σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερες όποτε σου ζητήθηκε. Μας δίδαξες με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και υπομονή σου στο πεδίο.”
Foto δεύτερη Giorgos Xatzis και αποχαιρετισμός :
“Αντίο καλό ταξίδι αγαπημένε μου συνεργάτη φίλε.
Ο Διασωστικός σκύλος ΜΑΧ δεν θα ξανακάνει έρευνα.”

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]