Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο: έφυγε από τη ζωή γνωστή καθηγήτρια

ΚΩΣ:

Η γνωστή καθηγήτρια Σεβαστή Κατσαρά, σύζυγος Σάββα Σαββάκη, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουνίου.
Η Σεβαστή Κατσαρά, με την ευγένεια, τον πράο και γλυκύτατο χαρακτήρα της, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο και τους μαθητές της.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής.
Συγκινητική είναι η ανάρτηση της οικογένειας της εκλιπούσας στο facebook:
Εχθές, Παρασκευή 7/06/2024 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας γιαγιά, μητέρα και σύζυγος Σεβαστή Κατσαρά, σύζυγος Σάββα Σαββάκη.
Αν και δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι δεν βρίσκεται πια κοντά μας, το γλυκό της χαμόγελο, η απέραντη καλοσύνη και η λεπτότητά της θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες στην ψυχή μας.
Ο χρόνος μαζί της, οι συζητήσεις, οι συμβουλές και η σοφία της ήταν για πολλά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλά και θησαυρός που θα διαφυλάξουμε για πάντα.
Η ατελείωτη αγάπη μας προς εκείνη αλλά και ο θαυμασμός, ήταν και θα είναι, ο λόγος για τον οποίον θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας.

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]