Θρίαμβος του “Πρωτέα Ναυταθλητικού Ομίλου Καλύμνου” στο 4ο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου συμμετείχε στο 4ο Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής το οποίο διοργανώθηκε φέτος στο ΤΕΦΑΑ ΕΚΠΑ και συμμετείχαν 150 αθλητές από 11 χώρες.
Η αποστολή του Πρωτέα απαρτίστηκε από 25 άτομα (21 ενήλικους αθλοσώστες και 4 ανήλικους αθλοσώστες). Στην φετινή αποστολή του Πρωτέα συμμετείχαν και ναυαγοσώστες φίλοι του προπονητή Γλυνάτση Μιχάλη καθώς και φοιτητές που προπονούσε με σκοπό την συμμετοχή τους στην Βρετανική Πανεπιστημιάδα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.
Ο σύλλογος κατέκτησε το κύπελλο της πολυπληθέστερης αποστολής ενήλικων αθλοσωστών με την επωνυμία “Λουκάς Μπισταράκης” ο οποίος είναι ο πατέρας της ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα.
Οι αθλητές του Πρωτέα κατέκτησαν 23 Χρυσά 11 Ασημένια και 8 Χάλκινα μετάλλια και σημείωσαν 10 ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Για το αγώνισμα 50 μέτρα κολύμβηση με εμπόδια οι αθλητές σημείωσαν τις εξής επιδόσεις: Ο Σάκης Κελεμπέσης κατέκτησε την 3η Θέση στην κατηγορία αγοριών 13-15 ετών. Η Εβελίνα Κοκκίνου κατέκτησε την 1η Θέση και η Ιωάννα Γιαβάση κατέκτησε την 3η Θέση στα κορίτσια 13-15 ετών.
Η Μιχαέλα Σαλονικίδη κατέκτησε την 1η Θέση στην ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών 16-17 ετών σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ. Ο Μάμμας Ζωγραφάκης κατέκτησε την 3η Θέση στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών 18-29 ετών.
Η Ελένη Σταματελοπούλου κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία των γυναικών 18-29 με ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.
Ο Γλυνάτσης Μιχάλης κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία των ανδρών 30-39 με ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.
Η Θάλεια Κίτσου κατέκτησε την 2η Θέση στην κατηγορία των γυναικών 40-49 ετών. Ο Χρήστος Τριβιζάς κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία των ανδρών 60+ με ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.
Η Ομάδα του Πρωτέα με τους Γλυνάτση Βασίλειο, Ζωγραφάκη Μάμμα, Κελεμπέση Σάκη και Γλυνάτση Μιχάλη κατέκτησε την 3η Θέση στο αγώνισμα 4Χ25 κολύμβηση με εμπόδια στην ανοικτή κατηγορία. Η ομάδα του Πρωτέα με τις Σταματελοπούλου Ελένη, Εργά Χριστίνα, Εβελίνα Κοκκίνου και Ιωάννα Γιαβάση κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στο ίδιο αγώνισμα.
Στο αγώνισμα ρίψη σχοινιού η ομάδα του Πρωτέα με τους Σάββα Περάκη και Αθανάσιο Παπαθανασόπουλο κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην ανοιχτή κατηγορία.
Στο αγώνισμα 50μ ρυμούλκηση ανδρεικέλου με πέδιλα η ομάδα του Πρωτέα σημείωσε εξίσου μεγάλες επιτυχίες. Ο Σάκης Κελεμπέσης κατέκτησε την 2η Θέση στην κατηγορία αγοριών 13-15 ετών. Η Ιωάννα Γιαβάση κατέκτησε την 2η Θέση και η Εβελίνα Κοκκίνου κατέκτησε την 4η Θέση στην κατηγορία κοριτσιών 13-15 ετών. Ο Γλυνάτσης Βασίλης κατέκτησε την 1η Θέση σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ με τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη να κατακτά την 2η Θέση στην κατηγορία των ανδρών 18-29 ετών. Η Χριστίνα Εργά κατέκτησε την 1η Θέση σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στην κατηγορία των γυναικών 18-29 ετών. Ο Γλυνάτσης Μιχάλης κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία των ανδρών 30-39 με 2ο τον Αναστάσιο Δερβέρη επίσης του Πρωτέα.
Στο αγώνισμα 50μ Μεταφορά ανδρεικέλου με πέδιλα στην ανοιχτή κατηγορία ο Βασίλης Γλυνάτσης κατέκτησε την 1η Θέση σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ με τον Μάμμα Ζωγραφάκη να κατακτά την 2η Θέση και τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη να κατακτά την 4η Θέση στην κατηγορία των ανδρών 18-29 ετών. Στην κατηγορία των γυναικών η Χριστίνα Εργά κατέκτησε την 1η Θέση στην κατηγορία των γυναικών σημειώνοντας ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ.
Στο αγώνισμα 4Χ25 μεταφορά ανδρεικέλου ο Πρωτέας με τους Άρη Καραμπά, Χρήστο Τριβιζά, Σπωρίδωνα Ασπιώτη και Στέφανο Μουστάκη κατέκτησε την 2η Θέση.
Τέλος στο αγώνισμα 4Χ25 μικτή σκυταλοδρομία οι ομάδες του Πρωτέα έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την συμμετοχή τους στο 4ο Κ.Α.Ν.Ε κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και σημειώνοντας 2 ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ με τις συνθέσεις των ομάδων να είναι οι εξής: Για τις γυναίκες οι Ελένη Σταματελοπούλου, Χριστίνα Εργά, Ιωάννα Γιαβάση, Εβελίνα Κοκκίνου κατέκτησαν την 1η Θέση. Και για τους άνδρες η ομάδα με τους Βασίλη Γλυνάτση, Ασπιώτη Σπυρίδωνα, Μάμμα Ζωγραφάκη και Μιχάλη Γλυνάτση σε μια συγκλονιστική κούρσα που κρίθηκε στο τελευταίο σκέλος κατέκτησε την 1η Θέση.
Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία Blue Star Ferries για την στήριξη της στο έργο του συλλόγου με την παροχή έκπτωσης 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της αποστολής αυτής
Για τις επιτυχίες αυτές του ΠΡΩΤΕΑ και των αθλητών και αθλητριών, μίλησαν στο kalymnos-news.gr , ο προπονητής της Ομάδας Μιχάλης Γλυνάτσης και αθλητές-αθλήτριες που επέστρεψαν στην Κάλυμνο.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση με τους λουκουμάδες στην πλ. Ελευθερίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Η Αδελφότης

ΚΩΣ: Με πολύ κόσμο οι Κώοι Μουσουλμάνοι γιόρτασαν  στην Πλ. Ελευθερίας, την πιο “γλυκιά” γιορτή των Μουσουλμάνων, το «Σεκέρ Μπαϊράμι», με πρωτοβουλία του Μορφωτικού  … [Read More...]

Για δημοσίευση η Προκήρυξη ΑΣΕΠ πλήρωσης 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. – 4 θέσεις για Νοσοκομείο Καλύμνου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]