Θρήνος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την απώλεια

ΛΕΣΒΟΣ:

Συγκίνηση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης από την απώλεια του μοναδικού τραυματιοφορέα της μονάδας τεχνητού νεφρού Απόστολου Δουκάκη ο οποίος έφυγε σε ηλικία 60 ετών μετά από άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.
Η απώλεια του τραυματιοφορέα του νοσοκομείο Μυτιλήνης έγινε γνωστή από τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Στρατή Κλεάνθη ο οποίος εκφράζει την οδύνη και συλλυπητήρια του ενημερώνοντας ταυτόχρονα ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από την ενορία της Μόριας το αύριο Σάββατο και ώρα 16:00.
Πατέρας πολύτεκνης οικογένειας ο Απόστολος ήταν ένας αγωνιστής της ζωής και θα λείψει από την οικογενεία και τους φίλους του.
Απαρηγόρητη η κοινωνία της Μόριας στο άγγελμα του θανάτου του Aπόστολου με τους συγχωριανούς του να μιλούν για έναν βιοπαλαιστή που φεύγει τόσο πρόωρα από τη ζωή και σε μία στιγμή που τον είχε ανάγκη η οικογένειά του ενω ο ίδιος δεν πρόλαβε καν να βγει και να χαρεί ούτε τη σύνταξη μετά από τόσα χρόνια δουλειάς.
Αύριο κατά την εξόδιο ακολουθία αναμένεται να παραστούν μαζικά οι εργαζόμενοι του Βοστάνειου Για να πουν το τελευταίο αντίο στο συνάδελφο και φίλο τους για τον οποίο ρωτούσαν το τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις με την υγεία του, καθώς η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί μέσα σε δύο μήνες.
πηγη:
Homepage

Latest..

Η ΤΕΧΝΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ. ART TRAVELS

ΧΙΟΣ : Tα έργα τέχνης της Ευγενίας Κλαδιά με την καλλιτεχνική υπογραφή Jeannie K (Τζίνι Κέι) ταξιδεύουν Θεσσαλονίκη και θα φιλοξενηθούν στον ΘΕΡΜΑΪΚΟ τον μήνα Μάιο. H συλλογή θα … [Read More...]

Άγιος Φως:Στην Λήμνο και σ άλλους οκτώ προορισμούς της Ελλάδας θα ταξιδέψει με αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]